7 Artikel(en)

 • Victor Polo Shirt S1-6503 C Black

  Bestel nu een shirtje uit de 'Real Deal' collectie van Victor! In dit geval een zwarte unisex polo met witte, roze en blauwe tinten. De Victor Polo Shirt S1-6503 C Black is gemaakt van 100% polyester en heeft de Perfect-dry techniek. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt opgenomen.

  Hieronder kunt u gemakkelijk de Victor Polo Shirt S1-6503 C Black bestellen door uw maat te selecteren. meer informatie
 • Victor Polo-Shirt S-6004 EC

  Bestel nu dit mooie Victor Polo-Shirt S-6004 EC, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit Polo-Shirt heeft een zwarte kleur met gele accenten. Het shirt is gemaakt van polyester en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het Polo-Shirt niet echt nat wordt.

  meer informatie
 • Victor T-shirt T-6002 EC

  Bestel nu dit mooie Victor T-shirt T-6002 EC, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit T-Shirt heeft een zwarte kleur met gele accenten. Het shirt is gemaakt van polyester/spandex en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het Polo-Shirt niet echt nat wordt. Het T-shirt wordt gedragen door de nationale badmintonselectie van Maleisië.

  meer informatie
 • Victor T-shirt T-6005 DC

  Bestel nu dit mooie Victor T-shirt T-6005 DC, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit T-Shirt heeft een rode kleur met zwarte accenten. Het shirt is gemaakt van polyester/spandex en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het Polo-Shirt niet echt nat wordt.

  meer informatie
 • Victor T-shirt T-6005 FQ

  Bestel nu dit mooie Victor T-shirt T-6005 FQ, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit T-Shirt heeft een blauwe kleur met roze en zwarte accenten. Het shirt is gemaakt van polyester/spandex en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het Polo-Shirt niet echt nat wordt.

  meer informatie
 • Victor T-Shirt Women T-6102 EC

  Bestel nu dit mooie Victor T-Shirt Women T-6102 EC, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit T-Shirt heeft een zwarte kleur met gele accenten. Het shirt is gemaakt van polyester/spandex en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het T-Shirt niet echt nat wordt. Het shirt wordt gedragen door de nationale badmintonselectie van Maleisië.

  meer informatie
 • Victor T-Shirt Women T-6105 DC

  Bestel nu dit mooie Victor T-Shirt Women T-6105 DC, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit T-Shirt heeft een rode kleur met zwarte accenten. Het shirt is gemaakt van polyester/spandex en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het T-Shirt niet echt nat wordt.

  meer informatie

7 Artikel(en)

Exclusieve badmintonkleding

Victor en Yonex hebben regelmatig een one shot collectie met kleding. Deze badmintonkleding heeft een beperkte oplage en is daardoor zeer uniek. Badmintonplanet heeft de kleding op voorraad. Sta je op het badmintonveld en wil je opvallen? Heb je altijd hetzelfde shirtje aan dat ook regelmatig door anderen wordt gedragen en ben je toe aan iets anders? Dan is een shirtje uit deze exclusieve collectie iets voor jou! De kleding is meestal gemaakt van 100% polyester en perfect-dry techniek. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt opgenomen en dat de kleding niet echt nat wordt. Alle informatie over de kleding vindt u op de pagina van het kledingstuk zelf. Deze collecties bevatten zowel polo-shirts als t-shirts in verschillende kleuren en de meest gangbare maten, variërend van S tot XL. Let op: De kleding is dus beperkt leverbaar, dus op = op!