7 Artikel(en)

 • Victor Jacket J-80610D

  Hier kunt u het Victor Jacket J-80610D bestellen, een exclusief unisex trainingsjas met rode en witte tinten. Deze trainingsjas wordt gedragen door het nationale badmintonteam van Denemarken. Het Victor Jacket J-80610D is gemaakt met de 'Perfect-Dry' technologie, waardoor het zweet sneller van het lichaam wordt geabsorbeerd en de speler een frisser gevoel heeft. Deze trainingsjas is gemaakt van 100% polyester. Hieronder kunt u de maat kiezen die u wenst te ontvangen.

  Let op: Deze trainingsjas komt uit de one-shot collectie van Victor. Dit betekent dat deze slechts in beperkte mate leverbaar is, dus op = op!

  meer informatie
 • Victor Polo Shirt S1-6503 C Black

  Bestel nu een shirtje uit de 'Real Deal' collectie van Victor! In dit geval een zwarte unisex polo met witte, roze en blauwe tinten. De Victor Polo Shirt S1-6503 C Black is gemaakt van 100% polyester en heeft de Perfect-dry techniek. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt opgenomen.

  Hieronder kunt u gemakkelijk de Victor Polo Shirt S1-6503 C Black bestellen door uw maat te selecteren. meer informatie
 • Victor Polo Shirt S1-6503 F Blue

  Bestel nu een shirtje uit de 'Real Deal' collectie van Victor! In dit geval een blauwe unisex polo met witte en roze tinten. De Victor Polo Shirt S1-6503 F Blue is gemaakt van 100% polyester en heeft de Perfect-dry techniek. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt opgenomen.

  Hieronder kunt u gemakkelijk de Victor Polo Shirt S1-6503 F Blue bestellen door uw maat te selecteren. meer informatie
 • Victor Polo-Shirt S-6008 BE

  Bestel nu dit mooie Victor Polo-Shirt S-6008 BE, een uniek shirt met beperkte oplage uit een one Shot collectie. Dit Polo-Shirt heeft een blauwe kleur met gele en witte accenten. Het shirt is gemaakt van polyester en bevat de PerfectDry techniek. Dit houdt in dat het zweet sneller opgenomen wordt en dat het Polo-Shirt niet echt nat wordt.

  meer informatie
 • Victor T-shirt T-70014C

  Hier kunt u het Victor T-shirt T-70014C bestellen, een unisex shirtje met groene en blauwe tinten. Het Victor T-shirt T-70014C is gemaakt met de 'Perfect-Dry' technologie, waardoor het zweet sneller van het lichaam wordt geabsorbeerd en de speler een frisser gevoel heeft. Hieronder kunt u de maat kiezen die u wenst te ontvangen.

  Let op: Dit shirt komt uit de one-shot collectie van Victor. Dit betekent dat het shirtje slechts in beperkte mate leverbaar is, dus op = op!
  meer informatie
 • Victor T-shirt T-70014D

  Hier kunt u het Victor T-shirt T-70014D bestellen, een unisex shirtje met rode en witte tinten. Het Victor T-shirt T-70014D is gemaakt met de 'Perfect-Dry' technologie, waardoor het zweet sneller van het lichaam wordt geabsorbeerd en de speler een frisser gevoel heeft. Hieronder kunt u de maat kiezen die u wenst te ontvangen.

  Let op: Dit shirt komt uit de one-shot collectie van Victor. Dit betekent dat het shirtje slechts in beperkte mate leverbaar is, dus op = op!
  meer informatie
 • Victor T-shirt T-80003 O

  Hier kunt u het Victor T-shirt T-80003 O bestellen, een exclusief unisex shirtje met oranje, witte en blauwe tinten. Het shirt wordt gedragen door het nationale badmintonteam van Maleisië. Het Victor T-shirt T-80003 O is gemaakt met de 'Perfect-Dry' technologie, waardoor het zweet sneller van het lichaam wordt geabsorbeerd en de speler een frisser gevoel heeft. Daarnaast is het shirt gemaakt met de DynaSpan technologie (polyester + spandex), waardoor het shirtje comfortabeler is om te dragen. Hieronder kunt u de maat kiezen die u wenst te ontvangen.

  Let op: Dit Victor T-shirt T-80003 O komt uit de one-shot collectie van Victor. Dit betekent dat het shirtje slechts in beperkte mate leverbaar is, dus op = op!

  meer informatie

7 Artikel(en)

Exclusieve badmintonkleding

Victor en Yonex hebben regelmatig een one shot collectie met kleding. Deze badmintonkleding heeft een beperkte oplage en is daardoor zeer uniek. Badmintonplanet heeft de kleding op voorraad. Sta je op het badmintonveld en wil je opvallen? Heb je altijd hetzelfde shirtje aan dat ook regelmatig door anderen wordt gedragen en ben je toe aan iets anders? Dan is een shirtje uit deze exclusieve collectie iets voor jou! De kleding is meestal gemaakt van 100% polyester en perfect-dry techniek. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt opgenomen en dat de kleding niet echt nat wordt. Alle informatie over de kleding vindt u op de pagina van het kledingstuk zelf. Deze collecties bevatten zowel polo-shirts als t-shirts in verschillende kleuren en de meest gangbare maten, variërend van S tot XL. Let op: De kleding is dus beperkt leverbaar, dus op = op!