Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

 • FZ Forza Court Flyer

  Hier kunt u de FZ Forza Court Flyer bestellen, deze geel/rood/zwarte schoen van FZ Forza heeft een unieke kleurstelling. De schoen is gericht op de speler die graag wil opvallen dankzij de vele kleurenprints op de schoen. De schoen is gemaakt van Mesh, waardoor de schoen als het ware kan 'ademen'. Het sterke PU materiaal waarvan de schoen verder gemaakt is biedt de spelers een duurzame en comfortabele schoen. Deze schoen is vooral bedoeld voor de beginnende en/of recreatieve speler. 

  De FZ Forza Court Flyer is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 45. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Extremely

  Hier kunt u de FZ Forza Extremely bestellen. Deze schoen van Fz Forza met een zeer gaaf design is een compleet nieuwe schoen in het assortiment van FZ Forza. Deze rood/zwarte schoen met gouden accenten biedt goede bescherming van de hiel en zijwaartse stabiliteit. Het patroon in de zool zorgt ervoor dat u gemakkelijk over de baan kunt bewegen. Deze schoen is ontworpen voor extra stabiliteit en voorkomt het omzwikken van de enkel. Het materiaal dat gebruikt is voor de bovenkant van de schoen geeft de speler een comfortabel gevoel.

  De FZ Forza Extremely is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 48. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Fierce M

  Hier kunt u de FZ Forza Fierce M bestellen. Deze nette witte schoen geeft de hele voet (van hak tot voorvoet) bescherming. De schoen is zowel licht als comfortabel en geeft bij iedere sprong voldoende demping. Ter ondersteuning voor extra stabiliteit is er in het midden van de zool gebruik gemaakt van nieuwe technieken van FZ Forza.

  Bij deze schoen worden vier kleuren veters geleverd; wit, groen, rood en blauw. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

  De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 48. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Fierce W

  Hier kunt u de FZ Forza Fierce W bestellen. Deze nette witte damesschoen geeft de hele voet (van hak tot voorvoet) bescherming. De schoen is zowel licht als comfortabel en geeft bij iedere sprong voldoende demping. Ter ondersteuning voor extra stabiliteit is er in het midden van de zool gebruik gemaakt van nieuwe technieken van FZ Forza.

   

  Bij deze schoen worden vier kleuren veters geleverd; wit, oranje, paars en blauw. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

   

  De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 43. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Leander M Black

  Hier kunt u de FZ Forza Leander M Black bestellen. Deze wit/zwarte schoen geeft extra steun bij de enkel en zijkanten van de schoen, waardoor deze stabiel en comfortabel is. De schoen ziet er erg goed uit en is ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit micro fiber PU, wat ten goede komt aan de duurzaamheid van de FZ Forza Leander M Black. Binnenin de schoen heeft de schoen extra grip. Kortom: een goede schoen voor een goede prijs.

  Deze FZ Forza Leander M Black is verkrijgbaar van maat 28 tot en met 49. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Leander M Surf the Web

  Hier kunt u de FZ Forza Leander M Surf the Web bestellen. Deze blauwe schoen met oranje binnenkant geeft extra steun bij de enkel en zijkanten van de schoen, waardoor deze stabiel en comfortabel is. De schoen ziet er erg goed uit en is ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit micro fiber PU, wat ten goede komt aan de duurzaamheid van de FZ Forza Leander M Surf the Web. Binnenin de schoen heeft de schoen extra grip. Kortom: een goede schoen voor een goede prijs.

  Bij deze schoen worden twee kleuren veters geleverd; oranje en blauw. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

  De schoen is verkrijgbaar van maat 38 tot en met 49. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Leander M White

  Hier kunt u de FZ Forza Leander M White bestellen. Deze witte/blauwe schoen geeft extra steun bij de enkel en zijkanten van de schoen, waardoor deze stabiel en comfortabel is. De schoen ziet er erg goed uit en is ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit micro fiber PU, wat ten goede komt aan de duurzaamheid van de FZ Forza Leander M White. Binnenin de schoen heeft de schoen extra grip. Kortom: een goede schoen voor een goede prijs.

  Bij deze schoen worden twee kleuren veters geleverd; wit en blauw. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

  De schoen is verkrijgbaar van maat 30 tot en met 49. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Leander W

  Hier kunt u de FZ Forza Leander W bestellen. Deze witte/paarse damesschoen geeft extra steun bij de enkel en zijkanten van de schoen, waardoor deze stabiel en comfortabel is. De schoen ziet er erg goed uit en is ook nog eens gemaakt van een hoge kwaliteit micro fiber PU, wat ten goede komt aan de duurzaamheid van de FZ Forza Leander W. Binnenin de schoen heeft de schoen extra grip. Kortom: een goede schoen voor een goede prijs.

  Bij deze schoen worden twee kleuren veters geleverd; wit en paars. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

  De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 42. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Lingus V3

  Hier kunt u de FZ Forza Lingus V3 bestellen. Deze groene schoen met blauwe accenten van FZ Forza heeft een hele nieuwe look. De schoen is verbeterd qua stabiliteit en duurzaamheid. De schoen zorgt ervoor dat u makkelijker kunt bewegen over de baan. De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 48. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Lingus V4 Blue

  Hier kunt u de FZ Forza Lingus V4 Blue bestellen. Deze blauwe topschoen van FZ Forza heeft een hele nieuwe look. De schoen is verbeterd qua stevigheid en duurzaamheid. Het schoengedeelte bij de tenen is dankzij het toevoegen van een laag rubber extra verstevigd. De bovenkant van de schoen is gemaakt van PU, waarmee de FZ Forza Lingus V4 Blue extra sterk en flexibel is. Hierdoor kunt u makkelijker bewegen over de baan. De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 48.

  Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza Lingus V4 Pink

  Hier kunt u de FZ Forza Lingus V4 Pink bestellen. Deze roze topschoen van FZ Forza heeft een hele nieuwe look. De schoen is verbeterd qua stevigheid en duurzaamheid. Het schoengedeelte bij de tenen is dankzij het toevoegen van een laag rubber extra verstevigd. De bovenkant van de schoen is gemaakt van PU, waarmee de FZ Forza Lingus V4 Pink extra sterk en flexibel is. Hierdoor kunt u makkelijker bewegen over de baan. De schoen is verkrijgbaar van maat 36 tot en met 43.

  Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie
 • FZ Forza New Result

  Hier kunt u de FZ Forza New Result bestellen. Deze witte/blauwe schoen geeft extra steun aan de hiel en de schacht zorgt voor een toegenomen stabiliteit. De bovenkant van de schoen is voornamelijk gemaakt van mesh wat zorgt voor een comfortabel gevoel en ventilatie tijdens het spelen. De FZ Forza New Result is een kwalitatief goede schoen voor een extreem scherpe prijs. 

  Bij deze schoen worden twee kleuren veters geleverd; wit en blauw. Op deze manier kunt u zelf de schoen naar eigen keuze kleur geven. 

  De schoen is verkrijgbaar van maat 39 tot en met 46. Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen van Badmintonplanet. Let op: schoenen van FZ Forza vallen relatief klein uit, wij raden aan om dus één maat groter te bestellen dan normaal.

  meer informatie

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

FZ FORZA Schoenen

FZ FORZA Schoenen