Gratis verzending bij aankoop HEAD sokken

#SteunJeClubShirt

Op voorraad
SKU
steunjeclub
 Bekijk producteigenschappen

Advies prijs: € 24,95
€ 24,95
incl. BTW
 Gratis verzending als je nog voor € 200,00 koopt.

incl. BTW

Betaalmogelijkheden


Meer informatie
MerkYonex
MateriaalPolyester
TypeShirt
KleurBlauw, Lemon
GeslachtJongens, Meisjes, Dames, Heren, Unisex

De coronacrisis raakt iedereen, en dus ook de badmintonclubs in Nederland. Om clubs in deze moeilijke periode een extra steuntje in de rug te geven starten Badminton Nederland, Badminton Planet en Yonex de actie #SteunJeClub.

Hoe werkt het?

Hier kan je een speciaal #SteunJeClub badmintonshirt bestellen. Bij het afrekenen kun je aangeven welke club je wilt steunen. Je kunt kiezen uit alle clubs die zijn aangesloten bij Badminton Nederland. €13,60  per shirt gaat rechtstreeks naar de club die jij selecteert. De club krijgt het opgehaalde bedrag aan het einde van de actie in één keer gestort. Weet je niet zeker of jouw club lid is van Badminton Nederland? Bekijk dan hier de lijst met clubs.

Welk deel gaat naar de club?

Het shirt kost €24,95. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. De kostprijs voor het shirt is €11,35. Dit betekent dat er maar liefst €13,60 direct naar de door jou gekozen club gaat! Badminton Nederland, Badminton Planet en Yonex verkrijgen geen inkomsten uit de actie.

Bedrukking:

Het logo zoals op de afbeelding is te zien staat op de rug (achterkant) van het shirt. Daarnaast staat het logo van Badmintonplanet.nl op de mouw van het shirt.

Levering:

De levering van dit shirt duurt langer dan onze normale leveringen. Wij hebben ongeveer 5 werkdagen nodig om het shirt naar je toe te sturen.

Win een clinic met Mark Caljouw!

Het steunen van de club is natuurlijk al iets moois op zichzelf! Je kunt ook nog eens kans maken op een clinic van topbadmintonner Mark Caljouw! Om kans te maken maak je een foto van jezelf in je #SteunJeClub shirt en plaats je deze op Facebook en/of Instagram onder vermelding van de hashtags #SteunJeClub #BadmintonNederland #BadmintonPlanet  #MarkCaljouw & #YonexBadminton. Aan het einde van de actie wordt uit alle posts één winnaar gekozen. De clinic wordt in overleg gepland bij jouw club wanneer de omstandigheden dit weer toelaten.

Meer informatie
MerkYonex
MateriaalPolyester
TypeShirt
KleurBlauw, Lemon
GeslachtJongens, Meisjes, Dames, Heren, Unisex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:#SteunJeClubShirt
Uw waardering
* Incl. BTW