Dunlop Biotec Junior Pro

Dunlop Biotec Junior Pro

Dunlop Biotec XLite Ti

Dunlop Biotec XLite Ti

Dunlop Blackstorm G60 XL

De Dunlop Blackstorm G60 XL is 1788 en 1795. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Blackstorm G60 XL zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Blackstorm G60 XL op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 44,95
Speciale prijs € 34,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113511
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 85

Dunlop Blackstorm G60 XL is een licht aanvoelend badmintonracket. Dit komt omdat de gewichtsverdeling van de Dunlop Blackstorm G60 onderin het racket ligt. Daarbij heeft dit badmintonracket een ultra flexibele steel. Met deze ultra flexibele steel is het gemakkelijk om de shuttle hard weg te slaan. Bent u dus op zoek naar een licht aanvoelend badmintonracket waar u hard mee kunt slaan? Bestel dan nu deze Dunlop Blackstorm G60 XL Badmintonplanet levert de Blackstorm G60 XL bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Blackstorm G60 XL
Uw waardering