Geschiedenis van Badmintonplanet

Badmintonplanet is opgericht door fanatieke badmintonners. Het aanbod van producten sloot niet aan bij de vraag die zij als spelers hadden. Hierdoor ontstond de drive om dit beter te doen.

In 2008 is er daarom begonnen met de website Badmintonplanet. Op deze site zijn producten vanaf het begin aangeboden met veel en vooral de juiste informatie voor badmintonners. Daarnaast zijn de prijzen altijd de laagste in de markt geweest. Al snel sloeg dit zo goed aan dat de eerste winkel werd geopend.

Badmintonplanet heeft een enorme groei door gemaakt en is hierdoor een van de grootste Europese badmintonwinkels geworden. Niet alleen in België, maar ook in veel andere Europese landen is er een specialistische website van Badmintonplanet.

Door de steeds groter wordende groep fanatieke spelers, clubs en bonden die hun spullen afnemen bij Badmintonplanet worden de prijzen alleen nog maar scherper. Naast het vaste assortiment zijn er altijd speciale aanbiedingen. Deze vindt u nergens voor een prijs die ook maar in de buurt komt van de prijs op deze website.

Het eerste logo van Badmintonplanet

Logo Badmintonplanet oud

Het eerste logo van Bekerplanet

Het oude logo van Bekerplanet