Dunlop

Filters
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-16 van 44

Pagina
per pagina
 1. Dunlop Club Mens Crew Tee Royal Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 39,95
  Incl. BTW
 2. Dunlop Club Ladies Crew Tee Royal Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 39,95
  Incl. BTW
 3. Dunlop Club Mens Knitted Jacket Royal Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 64,95
  Incl. BTW
 4. Dunlop Club Ladies Knitted Jacket Royal Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 64,95
  Incl. BTW
 5. Dunlop Nitro-Star SSx 1.0 2p set
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 34,95
  Speciale prijs € 24,95
  Incl. BTW
 6. Dunlop Aero-Star Speed 86
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 124,95
  Speciale prijs € 94,95
  Incl. BTW
 7. Dunlop Aero-Star Lite 83
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 114,95
  Speciale prijs € 99,95
  Incl. BTW
Filters
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-16 van 44

Pagina
per pagina

John Boyd Dunlop vond de rubbere band voor racefietsen uit in 1888. Met deze revolutionaire ontdekking werd het bedrijf Dunlop geboren. Het bedrijf betrad de sportmarkt in 1909 met de lancering van hun eerste golfbal. In 1932 lanceerden ze hun eerste tennisracket, de maxply. Met dit racket en vele andere producten domineerde Dunlop de tenniswereld. Nu zijn ze hier om hetzelfde te doen met badminton.

Dit zijn de welbekende Dunlop Maxply rackets

Dunlop wordt gedreven door hun passie voor het spel. Ze houden ervan om het te spelen, te delen en te verbeteren. Ze vinden dat iedereen moet kunnen spelen, ongeacht de omstandigheden. Daarom is het hun doel om betaalbare sportproducten van hoge kwaliteit te verkopen, zodat iedereen net zoveel van het spel kan genieten als zijzelf. Ze beseffen ook dat ze hun producten moeten blijven verbeteren, door hun producten sneller, sterker en beter te maken zodat ze het beste uit jou kunnen halen.

Dunlop Rackets: Dunlop heeft een aantal verschillende rackets, de Nanoblade rackets zijn bijvoorbeeld gericht op kracht, en de Graviton rackets zijn bedoeld om je veel snelheid te bieden. De prijs-/kwaliteitsverhouding van deze rackets is meer dan prima.

Dunlop Shuttles: De Aeroflite 1 is de beste shuttle van Dunlop tegen een premium prijs. Als u goedkopere shuttles wilt, kijk dan eens naar de Aeroflite 4 of 5. Deze zijn wellicht een betere optie als u op zoek bent naar trainingsshuttles.

Dunlop Kleding: Als u op zoek bent naar kleding, is de clubline-serie van Dunlop een goede optie. Het bestaat uit comfortabele shirts, broekjes, rokjes, trainingsbroeken en trainingsjassen met een basic look.

Dunlop Tassen: Dunlop heeft de Dunlop Elite Tournament-tas. Het is een vierkante tas met twee hoofdvakken, een schoenenvak en een handvat zodat u de tas gemakkelijk kunt dragen.