Babolat

Babolat
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 206

per pagina
 1. Babolat Backracq Blauw Geel
  Rating:
  0%
  € 39,95
  € 33,95
  inclusief BTW
 2. Babolat Backracq Blauw Rood
  Rating:
  0%
  € 39,95
  € 33,95
  inclusief BTW
 3. Babolat Backracq Blauw Wit
  Rating:
  0%
  € 39,95
  € 33,95
  inclusief BTW
 4. Babolat Backracq Paars
  Rating:
  0%
  € 39,95
  € 33,95
  inclusief BTW
 5. Babolat Bladhoes Avocado
  Rating:
  0%
  € 12,95
  € 9,95
  inclusief BTW
 6. Babolat Bladhoes Babolat
  Rating:
  0%
  € 12,95
  € 9,95
  inclusief BTW
 7. Babolat Bladhoes Bad Team
  Rating:
  0%
  € 12,95
  € 9,95
  inclusief BTW
 8. Babolat Bladhoes Panda
  Rating:
  0%
  € 12,95
  € 9,95
  inclusief BTW
 9. Babolat Bladhoes Rode Panda
  Rating:
  0%
  € 12,95
  € 9,95
  inclusief BTW
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 206

per pagina

De firma Babolat & Monnier, gevestigd in Lyon, begon in 1875 met de verkoop van badmintonsnaren. Een jaar later verkochten ze hun eerste tennissnaren. Hiermee zijn zij het eerste bedrijf dat zich specialiseert in racketsporten.

Een foto van Pierre Babolat

Mensen wilden dunnere snaren en meer spanning. Dit zorgde ervoor dat Babolat in 1925 de VS-Snaar creëerde, die dunner en sterker zijn. Meer dan 100 grand slams zijn gewonnen door mensen die deze snaar gebruiken.

Dankzij de populariteit van Tennis in de jaren 50, creëerde Babolat een internationaal distributienetwerk voor hun producten. Op deze manier kreeg Babolat al snel wereldwijde bekendheid. Om de speler tevreden te stellen, blijft Babolat innoveren om de speler betere en toegankelijke producten te kunnen bieden. Bijvoorbeeld de Elascord, de eerste synthetische snaar van het bedrijf. Hiermee boden zij een betaalbare snaar met goede kwaliteit.

In de jaren zestig breidden ze hun assortiment uit door hun eerste lijn tennisrackets te maken en in 1995 brachten ze hun eerste badmintonracket op de markt. In 2003 startte Babolat een samenwerking met het merk Michelin. Ze gebruikten hun expertise in rubber en contact met de grond om hun eerste schoenenlijn te maken. Babolat begon ook met kleding verkopen Op dit moment bieden ze complete uitrusting voor badminton-, tennis- en padelspelers.

Babolat streeft ernaar de beste te zijn in wat ze doen. Dit doen ze door naar spelers te luisteren, verbeteringen aan te brengen en te focussen op de beste kwaliteit. Het is belangrijk om de grenzen te verleggen. Deze nieuwsgierigheid helpt hen hun producten te verbeteren en aan de top te blijven.

Babolat werkt vaak samen met verschillende bedrijven om goede producten te ontwikkelen. Ze hadden bijvoorbeeld een samenwerking met Michelin om hun schoenen te maken, of ze werkten samen met de lucht- en ruimtevaartindustrie om de aerodynamica van hun racket frames te verbeteren.

Omdat Babolat sinds de eerste dag met deze sporten verbonden is, hebben ze een expertise opgebouwd in het maken van badminton- en tennisproducten. Babolat gebruikt observaties van spelers en communicatie met mensen als leidraad om verbeterde producten te creëren. Daarom bouwden ze een wereldwijd netwerk op met clubs, toernooien, spelers en coaches.

Babolat Rackets: Babolat rackets zijn ontworpen voor gemiddelde tot competitieve spelers. Omdat elke stijl een ander soort racket nodig heeft, hebben ze een breed assortiment aan rackets ontwikkeld. Ze bieden goedkopere rackets gemaakt van aluminium, of high-end maar duurdere rackets. Ze verkopen zelfs kortere rackets voor kleine kinderen.

Babolat Tassen: Bent u op zoek naar de perfecte tas om uw badminton uitrusting in op te bergen? Babolat biedt tassen van elk formaat. Ze bieden veel kleine rugzakken voor jeugd of voor recreatieve spelers. Een medium tas voor de meer casual speler, of een grote tas voor de toernooi spelers.

Babolat Shuttles: Babolat’s nylon shuttles bieden maximale duurzaamheid. Deze shuttles zijn ideaal voor de beginnende- of recreatieve speler. Je kunt ook veren shuttles kopen. Deze bieden een betere vlucht, maar zijn minder duurzaam dan nylon shuttles.

Babolat Grips: Bent u op zoek naar gripjes met een geperforeerd design, een towel gripje of een plakkerige gripje? Babolat heeft het allemaal. Heeft u een gripje nodig om over uw bestaande handvatten te leggen? Dan kun je een van hun overgrips kopen. Als u uw versleten gripje moet vervangen, kunt u een van hun vervangingsgripjes kopen.

Babolat Schoenen: Met hun functionele technologie probeert Babolat schoenen te maken die perfect bij iedereen passen. Ze richten zich op comfort, stabiliteit en flexibiliteit.

Babolat Kleding: Met de sportkleding van Babolat zie je er geweldig uit en voel je je geweldig. Ze combineren functionaliteit en stijl door comfortabele materialen te gebruiken. Ze bieden ook kleding voor jongeren.