Carlton

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 48

Pagina
per pagina
 1. Carlton Aeroflow Dames Shirt Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 5,00
  Incl. BTW
 2. Carlton Aeroflow Mouwloos Shirt Dames Roze
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 5,00
  Incl. BTW
 3. Carlton Aeroflow Rok Wit
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 9,95
  Incl. BTW
 4. Carlton Airblade Lite Dames
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 39,95
  Incl. BTW
 5. Carlton Button Polo Zwart Heren
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 9,95
  Incl. BTW
 6. Carlton Clubline Shirt Dames Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 12,50
  Incl. BTW
 7. Carlton Clubline Tank Top Dames Navy
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 12,50
  Incl. BTW
 8. Carlton Clubline Tank Top Dames Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 12,50
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 48

Pagina
per pagina

Carlton is een sportmerk opgericht in Groot-Brittannië. Zij ontwikkelt en produceert rackets sinds 1946. Tot op de dag van vandaag is hun ontwerp- en ontwikkelingsafdeling nog steeds in Groot-Brittannië gevestigd.

Carlton wordt gedreven door liefde en passie voor badminton als sport, maar ook door de wil om te innoveren. Het is een merk dat zich volledig richt op badminton. Ze willen het verschil maken voor de speler. Voortdurende innovatie is de sleutel om de beste uitrusting te creëren, en Carlton is één van de leiders in de ontwikkeling van badminton. Enkele van hun opmerkelijke innovaties zijn: 's werelds eerste volledig metalen racket, het eerste grafietracket uit één stuk en ze hebben de synthetische shuttle uitgevonden. De nylon shuttle van Carlton is beroemd over de hele wereld, ze beweren zelfs meer nylon shuttles te hebben verkocht dan enig ander merk over de hele wereld. Maar Carlton heeft veel meer dan dat. Momenteel bestaat haar assortiment uit shuttles, schoenen, sportkleding, rackets, grips en tassen.

Carlton begrijpt dat elke badmintonspeler andere wensen en dus andere producten nodig heeft. Met behulp van deze informatie proberen ze voor elke speler een perfecte combinatie van producten te maken. Enkele van 's werelds beste spelers hebben toernooien gewonnen met Carlton-producten. Zo was Olympisch medaillewinnaar Nathan Robertson één van de spelers die Carlton gebruikte net als Hans-Kristian Vittinghus.

Carlton Rackets: De meest populaire Carlton rackets zijn de Kinesis-serie en de Vapour-serie. De Kinesis rackets behoren tot de rackets met de hoogste snelheid, en de Vapour serie is een allround serie, maar Carlton heeft nog veel meer te bieden.

Carlton Schoenen: Als u een iets meer betaalbare schoen wilt, is Carlton misschien de perfecte keuze voor u. Met een prijs van rond de 45 euro zijn hun schoenen populair onder de recreatieve spelers.

Carlton Grips: Carlton heeft de aerogear-serie gemaakt, deze bestaat uit zowel kleverige gripjes als gripjes met extra absorptie.

Carlton Shuttles: De Calton nylon shuttles zijn erg populair, maar ze bieden ook een aantal geweldige veren shuttles zoals de Carlton GT1 shuttles.

Carlton Kleding: Als je op zoek bent naar goedkopere kleding, kijk dan eens naar de collectie van Carlton. De kleding heeft een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Carlton Tassen: Carlton biedt de Airblade tassen aan als rugzak, racketbag en squarebag. Haar Kinesis-tour tassen zijn het topmodel, verkrijgbaar als 2-vaks en 3-vaks tas.