Werkt jouw club al samen met Badmintonplanet? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Wil jij je club ontlasten en toch de mooiste producten kopen voor de beste prijs? Lees verder en ontdek welke voordelen een samenwerking met de grootste badmintonspecialist van Europa jouw club kan brengen!

  • Is jouw club, vereniging of badmintonschool op zoek naar een gespecialiseerde stabiele en professionele badmintonleverancier?
  • Wil je de producten voor de club op het juiste moment ontvangen en dit zo snel en makkelijk mogelijk regelen?
  • Ben je op zoek naar nieuwe shuttles, kleding of andere benodigdheden?
  • Wil je graag weten wat de voordelen zijn van een samenwerking?

Kan je één of meerdere van de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Badmintonplanet werkt al vele jaren samen met veel clubs en verenigingen in Nederland, België en heel veel andere Europese landen. Met het merendeel van deze clubs is Badmintonplanet een samenwerking aangegaan voor langere termijn, iets wat onze voorkeur heeft. Wij zijn van mening dat door een langdurige samenwerking aan te gaan met een club, dit uiteindelijk het beste is voor beide partijen. Net als op de baan raak je steeds beter op elkaar ingespeeld. Door langer samen te werken, kan sneller en beter worden ingespeeld op de wensen van de club. Het is niet voor niets dat er al zo veel clubs zijn die meer dan 10 jaar met Badmintonplanet samenwerken. Badmintonplanet Start Best

Badmintonplanet is een professionele badmintonshop met de grootste fysieke winkel in Europa en daarnaast ook uitgebreide webshop met het grootste assortiment aan badmintonproducten voor alle Europese landen. Badmintonschoenen, badmintonrackets, badmintonshuttles, badmintontassen en badmintonkleding; alles is hier te vinden. Bij Badmintonplanet werkt een team van echte badmintonspecialisten, die zelf al een hele tijd badmintonnen. Zij zitten in het bestuur van meerdere verenigingen en organiseren zeer veel voor deze mooie sport. Mede hierdoor heeft elke medewerker erg veel ervaring en expertise opgedaan en worden u en andere leden altijd zo goed mogelijk geadviseerd.

In de loop der jaren heeft Badmintonplanet veel ervaring opgedaan en zijn wij een perfecte partner voor jouw club. Een samenwerking leidt tot voordelen voor beide partijen. Badmintonplanet heeft vooraf meer inzicht in de wensen van jouw club en kan daardoor extra voordelen bieden. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om de vrijwilligers van jouw club te ontlasten. Zo kunnen leden altijd makkelijk zelf nieuwe bedrukte clubkleding bestellen via de webshop van Badmintonplanet zonder dat vrijwilligers dit hier veel tijd en moeite in hoeven te steken. Ook zijn wij in staat om dit te verzorgen zonder dat jouw club zelf voorraad hoeft in te kopen. Dus zonder dat de club hoge kosten maakt kunnen alle spelers tijdens de overeenkomst binnen een paar dagen een nieuwe clubshirt in huis hebben.

Sponsoring Badmintonplanet

Enkele voordelen van een samenwerking:

  • Zeer goede bereikbaarheid.
  • Één aanspreekpunt, maar als hij of zij er niet is, is er altijd iemand anders die je kan helpen.
  • Ontlasting van de vrijwilligers. Dus meer tijd om in andere zaken te investeren.
  • Producten die beter passen bij de wensen van de club, voor een lagere prijs.
  • Makkelijk en snel clubkleding bijbestellen voor een scherpe prijs.
  • Altijd goede verse shuttles.


Zoals eerder vermeld is Badmintonplanet de grootste badmintonspecialist van Europa. Daarom zijn de prijzen altijd laag, terwijl de service altijd hoog is. Zodra wij een samenwerking aangaan, kunnen wij extra scherpe prijzen bieden aan onze samenwerkingspartner, onder andere op shuttles en clubkleding. Daarnaast heeft Badmintonplanet een zeer groot bereik in de badmintonwereld op sociale media. Wij kunnen daarom zeer gemakkelijk een toernooi promoten of eventueel flyers uitdelen in de winkel. Bij uw toernooi kan Badmintonplanet ook aanwezig zijn met een professionele toernooistand (met of zonder bespanservice), inclusief bekers of waardebonnen voor de prijsuitreiking.

Spreekt bovenstaande informatie je aan en wil je hierover graag meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)40-2028426 of via de mail [email protected]