Fz Forza

Filters
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
 1. FZ Forza Brace V2 W Limoges
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 88,95
  Incl. BTW
 2. FZ Forza Brace W Blauw
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 59,95
  Incl. BTW
 3. FZ Forza Leander V2 W Wit/Rood
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 49,95
  Incl. BTW
 4. FZ Forza Leander V3 W Wit Blauw
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 78,95
  Incl. BTW
 5. FZ Forza Leander W Scuba Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 39,95
  Incl. BTW
 6. FZ Forza Talia W Blauw
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 49,95
  Incl. BTW
 7. FZ Forza Vibe W Wit
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 98,95
  Incl. BTW
 8. FZ Forza Vibra W Scuba Blue
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 64,95
  Incl. BTW
 9. Fz Forza X-Pulse Zwart Wit
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 44,95
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Badminton sportschoenen winkel online – Badmintonschoenen zijn belangrijk voor het beoefenen van uw geliefde badminton sport. Badminton sportschoenen zijn beschikbaar voor kinderen, dames en heren. De mannen badminton schoenen zijn leverbaar in verschillende opvallende gele kleuren of neutrale kleuren. De vrouwen badmintonschoenen zijn beschikbaar in mooi roze of paars. De badmintonjeugd schoenen onderscheiden zich door een lagere prijsstelling en kunnen veranderd worden door verschillende kleuren veters.

 

Voor beoefening van de badminton sport is het belangrijk dat u de juiste badmintonschoen kiest die bij u past. Badminton schoenen onderscheiden zich van gewone sportschoenen door bijvoorbeeld het gewicht van de schoen.


Badminton schoenen online kopen? Bij Badmintonplanet bent u aan het juiste adres! Twijfels over de maat? Kom naar de badminton winkel in Eindhoven of neem contact met de klantservice.

 

Badmintonschoenen zijn beschikbaar van Yonex, Victor en Babolat. De verschillende schoenen bieden extra stabiliteit rondom de enkels van uw voet of juist demping om uw spieren zoveel mogelijk te ontlasten. Of zoekt u lichtere schoenen voor meer snelheid? Het is allemaal beschikbaar in het badminton sport schoenen assortiment van Badmintonplanet.

 

Bent u op zoek naar geribbelde zolen in uw schoenen om het schuiven tegen te gaan? Deze techniek is aanwezig bij verschillende Yonex badminton schoen modellen. Of zoekt u juist een badminton schoen met een smalle pasvorm? Neem voor een passend advies contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.