Dunlop Z-Star Control 78

Dunlop Z-Star Control 78

Dunlop Aero-Star Lite 83

De Dunlop Aero-Star Lite 83 is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Aero-Star Lite 83 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Aero-Star Lite 83 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 149,95
€ 114,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
10317744

Hier kunt u de Dunlop Aero-Star Lite 83 bestellen. Dit badmintonracket is zeer geschikt voor recreatieve spelers, die graag wat meer power willen hebben. Het racket heeft een flexibele steel en een head light balans. Met het gewicht van 83 gram biedt dit racket een mooie mix van aanval en verdediging.

Dit racket heeft een wat breder frame en ook een wat dikkere steel. Hierdoor biedt het racket meer slagkracht, maar voelt het ook wat steviger aan.

Badmintonplanet levert de Dunlop Aero-Star Lite 83 met standaard bespanning.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Aero-Star Lite 83
Uw waardering