RSL Aero 68 Light

De RSL Aero 68 Light is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Aero serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Aero 68 Light zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Aero 68 Light op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 119,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Aero68Light
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Rood, Wit, Zwart
Serie Aero
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 79

De RSL Aero 68 Light is een gaaf, nieuw rood racket met gouden, witte en zwarte tinten. Het balanspunt van het racket ligt in de top van het racket (head heavy), waardoor de RSL Aero 68 Light het slaan van een harde smash ondersteunt. Daarnaast heeft dit racket een stijf frame, waardoor het makkelijker wordt om de shuttle te plaatsen. De RSL Aero 68 Light weegt 79 gram en is voornamelijk geschikt voor aanvallende badmintonners. Het racket is daarnaast uitgerust met een aantal nieuwe technologieën. Een aantal voordelen hiervan zijn: - Snellere racketbeweging - Het materiaal is 19% krachtiger, waardoor de slagen nauwkeuriger zijn en de kracht beter op de shuttle wordt overgeplaatst.

Badmintonplanet levert de RSL Aero 68 Light standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Aero 68 Light
Uw waardering