Victor DriveX 7SP X (Pre-order)

Victor DriveX 7SP X (Pre-order)

Victor DX-Light Fighter 60 (Pre-order)

Victor DX-Light Fighter 60 (Pre-order)

Victor DriveX 6SP (Pre-order)

De Victor DriveX 6SP (Pre-order) is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Drive serie van Victor en heeft een lengte van - CM.
Badmintonplanet kan de Victor DriveX 6SP (Pre-order) zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor DriveX 6SP (Pre-order) op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 119,95
€ 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
301891
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Roze, Zwart
Serie Drive
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal High Resilience Graphite, Nano Resin
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm -
Flexibiliteit Stijf

Hier kunt u de Victor DriveX 6SP bestellen, een racket uit de one-shot collectie (beperkt leverbaar). Dit is een allround racket dat veel controle biedt. Het badmintonracket heeft een 'even balanced' balans en is aan de stijve kant. Dankzij de 'Aero-Diamond' technologie wordt de luchtweerstand geminimaliseerd en is het racket aerodynamisch. Een ander voordeel van dit badmintonracket is dat het handvat niet van hout is gemaakt (Free Core Technology). Dit revolutionaire handvat is een toepassing van de spuitgiettechniek. Door gebruik van dit materiaal kan de steel vrijer bewegen, wat ten goede kan komen aan de gebruikservaring.

Badmintonplanet levert de Victor DriveX 6SP standaard onbespannen. Als u het racket bespannen wilt ontvangen, dan kunt u de snaar en het aantal kilo's selecteren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor DriveX 6SP (Pre-order)
Uw waardering