Victor SH-A360LD-Q

Victor SH-A360LD-Q

Yonex Short 15048 Wit

Yonex Short 15048 Wit

Yonex Arc Saber 6 FL Blauw

De Yonex Arc Saber 6 FL Blauw is 1789 en 1794. Het racket komt uit de 2153 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arc Saber 6 FL Blauw zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arc Saber 6 FL Blauw op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 119,95
€ 78,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1080963-blue
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

Bent u op zoek naar een allround racket, maar heeft u wel extra ondersteuning nodig? Bestel dan nu de Yonex Arc Saber 6 FL. Dit racket is het eerste Yonex badmintonracket met een DUAL WHIP-BACK steel. Deze Dual WHIP-BACK steel is taps toelopend en flexibeler, zodat het racket langer de shuttle vasthoudt en meer power meegeeft. Een ideale combinatie voor een speler met wat minder slagkracht in de armen, maar die wel een stabiele plaatsing wil meegeven aan de shuttle. Het racketblad is gemaakt van High modules graphite.Het blad en heeft aan beide zijden een Nanoair Spring systeem. Dit zorgt voor een soepeler racketblad met meer controle en power. De steel van de Arc Saber blauw is gemaakt van Graphite. * Gewicht van het racket is ongeveer 83 gram. * De flexibiliteit van de steel is flexibel. * De aanbevolen bespankracht is tussen 8,5 en 10,5 kilo. Badmintonplanet levert de Yonex Arc Saber 6 FL blauw standaard bespannen met een BG55 in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arc Saber 6 FL Blauw
Uw waardering