Yonex DUORA 10

De Yonex DUORA 10 is 1791 en 1794. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 10 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 10 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 229,95
€ 158,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
YDUO10
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Oranje
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 11.5
Frame lengte in cm 67.5

Bestel nu de Yonex Duora 10.

De Yonex Duora-10 is een uniek racket. Het is het eerste badminton frame van Yonex met 2 ongelijke of met andere woorden verschillende zijdes. De ene kant (het box-frame) gebruikt u voor power bij forehand slagen. De andere kant (het aerodynamisch-frame ) gebruikt u voor snelheid en extra snelle repulsie bij backend slagen.

Quote van Lee Chong Wei een van de beste single spelers in de wereld: “I feel like my arm is one with the racquet on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net."

De reden achter de ontwikkeling van dit badminton frame is dat er een groot verschil is tussen contact en snelheid tussen backhand en forehand slagen. De duora serie van Yonex zorgt ervoor dat u deze verschillen optimaal kunt benutten, in plaats van dat u er last van heeft. U heeft nu een ideale shuttle controle bij forehand slagen en het frame zorgt voor de ideale kick bij backhandslagen.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 10 naar eigen wens, u kunt hieronder aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 10
Uw waardering