Yonex Voltric Power Storm

Yonex Voltric Power Storm

Yonex Arc Saber Flash Force

Yonex Arc Saber Flash Force

Yonex Nanoray Dynamic Lightning

De Yonex Nanoray Dynamic Lightning is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Dynamic Lightning zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Dynamic Lightning op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 44,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
4549317820384
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Halve rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zwart
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Yonex Nanoray Dynamic Lightning bestellen. Dit racket is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een 'head light' racket met een flexibele steel. De Yonex Nanoray Dynamic Lightning ondersteunt u met een verhoogde bewegingssnelheid en zorgt ervoor dat u gemakkelijker een goede 'clear' kunt slaan. Het racket heeft een gewicht van ongeveer 87 gram. De Yonex Nanoray Dynamic Lightning ziet er erg gaaf uit met haar gele kleur en diverse zwarte en blauwe accenten op het racket. Bent u op zoek naar meer racket snelheid? Bestel dan nu de Yonex Nanoray Dynamic Lightning.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray Dynamic Lightning standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Dynamic Lightning
Uw waardering