Yonex Arc Saber 001 Junior

Yonex Arc Saber 001 Junior

Victor Brave Sword 1750

Victor Brave Sword 1750

Yonex Voltric GlanZ

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

€ 164,95
inclusief BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1408201
Adviesprijs: € 259,95
inclusief BTW

De badmintonsport heeft een breed publiek van zowel mannen als vrouwen, variërend van jong tot oud. Het nieuwste racket van Yonex in de populaire Voltric collectie, de Voltric Glanz, is speciaal ontworpen voor actieve sporters die graag meer kracht in hun spel willen leggen om bijvoorbeeld meer diepte in de slagen te krijgen en harder te smashen. Bij dit nieuwe racket zijn de aanvalsgerichte specificaties van de Voltric-serie gecombineerd met de beste elementen van de Nanoray Glanz. Zo heeft het racket dezelfde racketbladconstructie meegekregen van de eerste GlanZ.

De dikkere top en dunnere onderkant van het racketblad bevorderen een grotere kracht en snelheid achter de shuttle, wat zorgt voor een betere vlucht. Net als de Nanoray GlanZ heeft de Voltric GlanZ het grootste racketblad en meer verticale snaren in het midden van het blad, waardoor er meer ruimte is om de shuttle goed te raken. Tevens zal er meer kracht worden gegeven aan shuttles die net naast het ideale raakpunt geslagen worden.

Het grote voordeel van de Voltric GlanZ ten opzichte van de Nanoray GlanZ is het unieke frame. Op de plaatsen twee uur en tien uur van het racketblad, is een hybride tungsten-carbon inzet gemaakt in een hoge dichtheid. Hierdoor is het racket meer 'head-heavy' geworden, wat ondersteuning biedt voor een krachtigere smash. De 'Torque Power Theory' heeft zijn terugkeer gemaakt in de Voltric GlanZ, zodat het makkelijker wordt spelers om makkelijker diepte in de slagen te krijgen. De top van het racket is uitgerust met het 'REXIL FIBER', de trots van de Yonex carbon-technologie. Dit zorgt voor een drastische verbetering van de trillingsdemping.

Badmintonplanet levert de Yonex Voltric GlanZ standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric GlanZ
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
* Incl. BTW