Bespanservice van Badmintonplanet

Naast onze aantrekkelijke prijzen en uitstekende service beschikken we bij Badmintonplanet ook over een bespanservice, bestaande uit de beste bespanners en de nieuwste bespanmachines. Onze professionele bespanners weten alles over je racket, snaren en bespantechnieken. Daarnaast werken wij alleen maar met snaren van gerenommeerde merken. Hierdoor heb je bij Badmintonplanet de mogelijkheid om je racket(s) tegen een zeer scherpe prijs te laten bespannen als een professionele topspeler!

Als je op onze website een racket bestelt kan je onder “Product optie(s)” aangeven dat je je racket door onze professionals wilt laten bespannen. Hier kan je uit ons assortiment snaren kiezen voor de snaar en spanning die het beste bij jou past.

Daarnaast kan je ook je eigen racket(s) bij ons laten bespannen door deze op te sturen of in onze winkel in Eindhoven langs te brengen. Als je je racket in onze winkel afgeeft om te laten bespannen kunnen onze specialisten je bovendien adviseren en je helpen de voor jou meest geschikte snaar en spanning te kiezen. In de meeste gevallen zal je racket de volgende werkdag al voor je klaar liggen met je nieuwe bespanning!

Als je niet in de gelegenheid bent om in onze winkel langs te komen kan je er ook voor kiezen om je racket(s) op te sturen. Wij bespannen deze dan en sturen ze aan je terug. Hiervoor kan je deze link gebruiken om je voorkeuren wat betreft snaren en spanning aan te geven: Racket Bespannen .