Ontvang een gratis cadeau bij je bestelling

Badmintonplanet is niet alleen een uitgebreide webshop met het grootste assortiment aan badmintonproducten, wij hebben ook een fysieke winkel in Eindhoven waar onze specialisten er alles aan doen om jou de beste service te bieden. Wij waarderen jou als klant enorm! Daarom willen wij jou naast onze scherpe prijzen en uitstekende service ook een gratis cadeau aanbieden als je bij ons een aankoop van boven de € 50,- of € 100,- doet!

Hoe werkt dit? Bij een bestelling van € 50,- of meer wordt er automatisch een gratis overgrip aan je bestelling toegevoegd. Bij een bestelling van € 100,- of meer krijg je van ons zelfs een gratis t-shirt in plaats van de grip!

Als je in je winkelwagen een bestelling van € 100,- of meer klaar hebt staan verschijnt de mogelijkheid om een gratis cadeau aan je bestelling toe te voegen.           

Het enige wat je hier hoeft te doen is kiezen voor een heren- of dames t-shirt en aan te geven welke maat je wenst te ontvangen. Wij kiezen dan voor jou een fraai shirt uit ons grote assortiment t-shirts uit. Dit zal altijd een high-end badmintonshirt zijn met ons Badmintonplanet-logo op de achterkant.