Klantenservice

Naast een zeer scherpe prijs, bent u ook bij Badmintonplanet aan het juiste adres voor advies, service en kwaliteit.

Heeft u vragen over producten op de website of bijvoorbeeld over uw bestelling? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Badmintonplanet. Dit kan via de contactpagina van deze website. Ook kunt u ons voor Badmintonplanet.nl bellen op het nummer 040-2028426 of u kunt een e-mail sturen naar info@badmintonplanet.nl. Voor Badmintonplanet.be kunt u ons bellen op 0032-32932605. Een e-mail kan verzonden worden naar info@badmintonplanet.be.

De gespecialiseerde klantenservice staat altijd voor u klaar. Alle medewerkers van Badmintonplanet spelen zelf Badminton. Er is door de jarenlange ervaring veel kennis van de sport en de materialen aanwezig bij alle medewerkers. U wordt goed geholpen in de keuze die u wilt maken. Onze doelstelling is altijd om u te helpen met het vinden van het product dat het beste bij u past. Natuurlijk kan de klantenservice u ook helpen als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling.

In het menu aan de linkerkant van deze pagina kunt u antwoord vinden op de meeste vragen die u heeft over bestellen bij Badmintonplanet. Alle voorwaarden en informatie over de website en het bestelproces worden hier uitgelegd. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Dan helpen wij u graag verder via e-mail, telefoon of in onze winkel.