Over ons

Badmintonplanet is een website die gebouwd is en beheerd wordt door badmintonliefhebbers.

Het complete team van Badmintonplanet beoefent de badmintonsport al vele jaren met zeer veel plezier. Zij zijn verder goed geïntegreerd in het verenigingsleven en organiseren en bezoeken zeer regelmatig toernooien, waardoor zij een zeer goed beeld hebben van wat er zich in de wereld van het badminton afspeelt.

Deze webshop is mede in het leven geroepen om consumenten maximaal te informeren over de beschikbare producten binnen de badmintonsport.

Door de aanwezige kennis van badmintonproducten, de scherpe prijzen, een zeer grote voorraad en de vele geleverde merken kan Badmintonplanet u altijd een goed en objectief advies over de verschillende producten geven.

U vindt op de website van Badmintonplanet en in de winkel de grootste keuze aan badmintonproducten in heel Europa. Hiernaast werkt Badmintonplanet met zeer scherpe prijzen. U bent bij Badmintonplanet altijd aan het juiste adres voor uw badmintonproducten.

Aansluitend op dit unieke concept, heeft Badmintonplanet webshops speciaal op maat gemaakt voor de meeste Europese landen.

Voor al deze websites is de filosofie waar het gehele bedrijf op gebaseerd is van belang. Dit is: "de klant is koning". Een simpel zinnetje, maar van onschatbare waarde voor een goede relatie tussen u en ons!