Winkel Eindhoven

Grootste badmintonwinkel in Europa.

Het wordt steeds moeilijker voor badmintonners om producten ergens anders dan op het internet te kopen. Normale sportwinkels verkopen bijna geen badmintonproducten. Badmintonplanet is de badmintonspecialist met meerdere winkels. In de winkel in Eindhoven vind je echt alles voor badminton. Badmintonrackets, badmintonschoenen, badmintontassen, maar natuurlijk ook badmintonkleding, badmintongrips, shuttles en meer. Natuurlijk kunnen wij ook een professionele bespanning verzorgen. Hier op wachten is vaak geen enkel probleem. Het is wel een goed idee om hiervoor vooraf een afspraak te maken. Het kan namelijk erg druk te zijn.

U kunt natuurlijk prima uw producten vinden op de websites van Badmintonplanet. Met meerdere website voor verschillende Europese landen bieden wij altijd de beste producten voor een hele scherpe prijs. Gaat u liever naar een echte winkel en wilt u niet online badminton spullen kopen? Dan is dit de plek om heen te gaan. Voor het adres en de openingstijden klikt u op deze link. Door de unieke opzet van de winkel en de badmintonspecialisten die er altijd voor zorgen dat u het juiste product vindt is de badmintonwinkel in Eindhoven al sinds jaar en dag de plek voor badmintonners om naar toe te gaan. Veel vaste maar ook nieuwe klanten hebben het erg graag voor over lang in de auto te zitten om naar de winkel te komen.

Klanten die de winkel in Eindhoven bezoeken komen niet alleen maar uit plaatsen om Eindhoven zoals Geldrop, Best of Veldhoven. Er komen veel klanten uit België. Bijvoorbeeld uit Turnhout of Antwerpen, maar zelfs ook uit Brussel. Ook vanuit Nederland komen klanten van plaatsen in het hele land. Veel klanten hebben het er voor over om uit Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam naar Eindhoven te rijden. Alle producten voor badminton overzichtelijk op een plek bij elkaar is voor veel liefhebbers meer dan de moeite waard.  

Winkel Badmintonplanet Eindhoven


Door de grote voorraad van Badmintonplanet en het unieke assortiment kunt u naar de winkel komen om producten te passen, te bekijken of om extra advies te krijgen.

De winkel van Planet of Sports is een sportwinkel gericht op alle racketsporten en sportprijzen. Daarom vindt u in deze winkel de verschillende websites van Planet of Sports terug. Dit zijn:

In de winkel heeft u de mogelijkheid om schoenen en kleding te passen en een product eerst te zien, voordat u dit eventueel koopt. U vindt hier een ongekend grote keuze aan badmintonproducten. Heeft u vragen over een product, dan is er altijd een gespecialiseerde medewerker die uw vragen kan beantwoorden.  


Het mooie voor u is dat wij de prijzen in de winkel net zo laag houden als op de website!
Natuurlijk kunt u in de winkel betalen met uw pinpas

 Pinnen is geen probleem