Winkel Eindhoven

Het wordt steeds moeilijker voor badmintonners om producten ergens anders dan op het internet te kopen. Normale sportwinkels verkopen steeds minder badmintonspullen. Daarom heeft Badmintonplanet naast de webwinkel ook een normale winkel. U kunt natuurlijk prima uw producten vinden op de websites van Badmintonplanet, maar mocht u toch nog ergens over twijfelen of gaat u toch liever naar een winkel, dan kan dit een goede oplossing voor u zijn.


Voor het adres en de openingstijden klikt u op deze link.

Winkel Badmintonplanet Eindhoven


Door de grote voorraad van Badmintonplanet en het unieke assortiment kunt u naar de winkel komen om producten te passen, te bekijken of om extra advies te krijgen.

De winkel van Planet of Sports is een sportwinkel gericht op alle racketsporten en sportprijzen. Daarom vindt u in deze winkel de verschillende websites van Planet of Sports terug. Dit zijn:

In de winkel heeft u de mogelijkheid om schoenen en kleding te passen en een product eerst te zien, voordat u dit eventueel koopt. U vindt hier een ongekend grote keuze aan badmintonproducten. Heeft u vragen over een product, dan is er altijd een gespecialiseerde medewerker die uw vragen kan beantwoorden.  


Het mooie voor u is dat wij de prijzen in de winkel net zo laag houden als op de website!
Natuurlijk kunt u in de winkel betalen met uw pinpas

 Pinnen is geen probleem

 

* Incl. BTW