Babolat X-feel Origin Lite

Babolat X-feel Origin Lite

Babolat First II

Babolat First II

Babolat First I Blauw

De Babolat First I Blauw is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 66 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat First I Blauw zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat First I Blauw op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 32,95
€ 24,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
601327-216
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Bladhoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Aluminum, Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 66
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 96

Hier kunt u de Babolat First I Blauw bestellen, dit racket heeft een gewicht van 96 gram. Het racket is gemaakt van aluminium en heeft een full graphite steel. De Babolat First I Blauw is een even balanced racket met een medium flexibele steel. Het is een racket voor beginnende spelers, die kennis maken met de badmintonsport. De roze variant van dit racket is voornamelijk bedoeld voor de verdedigende speler, de blauwe variant voornamelijk voor de iets meer aanvallende speler. De lengte van het racket is iets kleiner dan andere rackets.

Badmintonplanet levert de Babolat First I Blauw standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat First I Blauw
Uw waardering