Babolat Satelite Gravity 78

Babolat Satelite Gravity 78

Babolat X-feel Lite

Babolat X-feel Lite

Babolat Satelite Touch

De Babolat Satelite Touch is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Satelite Touch zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Satelite Touch op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 119,95
€ 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601320
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Roze, Wit
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 80

Hier kunt u de Babolat Satelite Touch bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 80 gram. De Babolat Satelite Touch is een badminton racket met 'head light' balans en met een flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket snel beweegbaar is en daarnaast extra power geeft om een goede 'clear' te slaan. Bij de Babolat Satelite Touch kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat Satelite Touch met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Satelite Touch
Uw waardering