Babolat X-feel Power

Babolat X-feel Power

Babolat X-feel Power Blue/Silver

Babolat X-feel Power Blue/Silver

Babolat X-feel Blast Blue/Silver

De Babolat X-feel Blast Blue/Silver is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Blast Blue/Silver zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Blast Blue/Silver op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 184,95
€ 154,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
601367

Hier kunt u de Babolat X-feel Blast Blue/Silver bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 88 gram. De Babolat X-feel Blast is een head heavy racket met een extra stijve steel. Het racket is geschikt voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar erg veel controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat X-feel Blast kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Blast met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Blast Blue/Silver
Uw waardering