Babolat Satelite Touch

Babolat Satelite Touch

Babolat I-Pulse Power

Babolat I-Pulse Power

Babolat X-feel Lite

De Babolat X-feel Lite is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Lite zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Lite op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 164,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601342
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Babolat X-feel Lite bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 83 gram. De Babolat X-feel Lite is een badmintonracket met 'head light' balans en heeft een medium stijve steel. Dit zorgt ervoor dat het racket snel beweegbaar is en daarnaast een goede balans heeft tussen power en controle. Bij de Babolat X-feel Lite kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Lite met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Lite
Uw waardering