Babolat X-feel Origin Power

Babolat X-feel Origin Power

Babolat X-feel Origin Lite

Babolat X-feel Origin Lite

Babolat X-feel Origin Essential

De Babolat X-feel Origin Essential is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Origin Essential zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Origin Essential op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 109,95
€ 93,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
601358
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 84

Hier kunt u de Babolat X-feel Origin Essential bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 84 gram. De Babolat X-feel Origin Essential is een even balanced racket met een medium flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket allround is en daarnaast een goede balans biedt tussen power en controle.

Bij de Babolat X-feel Origin Essential kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Origin Essential met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Origin Essential
Uw waardering