Babolat X-feel Blast Blue/Silver

Babolat X-feel Blast Blue/Silver

Babolat X-feel Lite Blue/Silver

Babolat X-feel Lite Blue/Silver

Babolat X-feel Power Blue/Silver

De Babolat X-feel Power Blue/Silver is Extra Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Power Blue/Silver zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Power Blue/Silver op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 184,95
€ 154,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
601368

Hier kunt u de Babolat X-feel Power Blue/Silver bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 86 gram. De Babolat X-feel Power is een badmintonracket met "even balanced" balans en heeft een extra stijve steel. Het racket is geschikt voor allround spelers die op zoek zijn naar erg veel controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat X-feel Power kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Power met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Power Blue/Silver
Uw waardering