Bad-M AbsoDurable White

Bad-M AbsoDurable White
Adviesprijs: € 7,95
€ 7,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BM-2104

De Bad-M AbsoDurable is de beste basisgrip voor spelers die op zoek zijn naar ultiem comfort in combinatie met duurzaamheid en gevoel. Deze grip wordt veel gebruikt door spelers in Nederland, maar ook in de rest van Europa. 

De Bad-M AbsoDurable White is een witte, geperforeerde basisgrip van 1.8 millimeter dik. Vanwege deze dikte blijven de hoeken op de grip duidelijk voelbaar. Hierdoor kan je gemakkelijk je grip verpakken en dit zorgt voor de beste grip op elk moment, tijdens wedstrijden of trainingen. De Bad-M basisgrips zorgen altijd voor de beste grip en garanderen de beste kwaliteit. Hierdoor is de Bad-M super populair bij zowel professionele spelers als bij recreatieve spelers. Bad-M heeft bij het maken van de AbsoDurable basisgrip gebruik gemaakt van materialen uit Japan bedoeld om naast een goed gevoel de duurzaamheid van de grip te verbeteren met “23%” ten opzichte van basisgrips van andere merken. 

Naast de uitstekende duurzaamheid en het heerlijke gevoel van deze replacement grip is de grip zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een super goede vochtopname, vanwege het geperforeerde profiel. Na lang onderzoek is gebleken dat 3 gaatjes op exact 0,5 cm van elkaar ideaal is voor een uitstekende vochtopname.

De Bad-M AbsoDurable is gemakkelijk aan te brengen op elke racket. De grip is schuin afgesneden aan de onderkant waardoor het gemakkelijk is de grip naar boven strak om het racket te draaien. Zorg ervoor dat er geen overlap is voor het beste gevoel van de grip. Deze basisgrip hoort volledig glad te zijn als je op de zijkant van de grip kijkt. Over de gehele basisgrip loopt een plakstrip aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de grip altijd goed blijft zitten en niet zomaar gaat schuiven. De afwerking van de Bad-M AbsoDurable ziet er altijd super goed uit door de chique afplak tape. Deze is erg opvallend en wat een groot voordeel is is dat de tape altijd goed plakt. Hierdoor laat deze niet vroegtijdig los, wat regelmatig gebeurt bij grips van andere merken. Dankzij de QR code op de grip kun je altijd heel makkelijk en snel jouw perfecte grip bij bestellen. 

Bestel hier de Bad-M AbsoDurable voordelig en snel en ervaar zelf de uitmuntende kwaliteit van de Bad-M AbsoDurable. Wist je trouwens dat Bad-M ook overgrips van de beste kwaliteit heeft? Klik hier om kennis te maken met de perfecte overgrip voor elke sporter. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bad-M AbsoDurable White
Uw waardering