Carlton Iso extreme 5500

Carlton Iso extreme 5500

Dunlop Pro Pu Replacement Grip Wit

Dunlop Pro Pu Replacement Grip Wit

Carlton Iso extreme 9500

De Carlton Iso extreme 9500 is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Iso extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Iso extreme 9500 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Iso extreme 9500 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 64,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Carltisoextr9500
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje, Zwart
Serie Iso extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Vectran
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Extra Stijf

Hier kunt u de Carlton Iso Extreme 9500 bestellen, een head heavy racket met een extra stijve steel. Het racket is voornamelijk gericht op de aanvallende speler met veel kracht. Het racket ondersteunt het slaan van een goede smash en geeft u daarnaast veel controle. Badmintonplanet levert de Carlton Iso Extreme 9500 bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Iso extreme 9500
Uw waardering