Dunlop Nanomax Lite 75

Dunlop Nanomax Lite 75

Yonex SHB 65 Z3 Men White Ocean Blue

Yonex SHB 65 Z3 Men White Ocean Blue

Carlton Thunder Shox 1300

De Carlton Thunder Shox 1300 is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Thunder Shox 1300 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Thunder Shox 1300 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 39,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
13027281
Product eigenschappen
Meer informatie
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zwart
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal Carbon
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 83
Hier kunt u de Carlton Thunder Shox 1300 bestellen. Dit is een erg geschikt racket voor de beginnende of recreatieve speler die opzoek zijn naar een krachtige smash.

De steel van het racket is erg flexibel waardoor je als speler de shuttle gemakkelijk achterin krijgt. Het balanspunt van het racket ligt bovenin, om de maximale smashkracht te kunnen bieden.

Badmintonplanet levert dit racket standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Thunder Shox 1300
Uw waardering