Victor Performer ATT 600

Victor Performer ATT 600

Yonex SHB 33 MX Blauw

Yonex SHB 33 MX Blauw

Carlton Vapour Extreme Force

De Carlton Vapour Extreme Force is 1791 en 1793. Het racket komt uit de serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Force zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Force op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 64,95
Speciale prijs € 47,50
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113449
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Maximale bespankracht in KG 13

Koop nu de Carlton Vapour Extreme Force en haal zoveel mogelijk power uit uw smash! De Carlton Vapour Extreme Force is gericht op de gevorderde aanvallende badmintonspeler. Doordat dit badmintonracket de gewichtsverdeling in de top heeft en daarbij een stijve steel, wordt de maximale kracht van uw slag doorgegeven aan de shuttle. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Force bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Force
Uw waardering