Carlton Vapour Extreme Fury

Carlton Vapour Extreme Fury

Victor SHC02 Junior

Victor SHC02 Junior

Carlton Vapour Extreme Fusion

De Carlton Vapour Extreme Fusion is 1790 en 1795. Het racket komt uit de Vapour Extreme serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Extreme Fusion zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Extreme Fusion op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113666
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Serie Vapour Extreme
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewicht in Gram 88

Bestel nu de Carlton Vapour Extreme Fusion. De Vapour Extreme serie is ideaal voor spelers die maximaal vermogen met een verhoogde controle zoeken uit hun badmintonracket. De Carlton Vapour Extreme Fusion heeft een medium flexibele en een head light gewichtsverdeling. Dit maakt het voor u als speler gemakkelijk om de shuttle veel power te geven. Doordat de gewichtsverdeling onderin ligt voelt het racket licht aan. Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Extreme Fusion bespannen in een bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Extreme Fusion
Uw waardering