Carlton Vapour Trail Tour

Carlton Vapour Trail Tour

Carlton Circo-Blade 360

Carlton Circo-Blade 360

Carlton Vapour Trail S-lite

De Carlton Vapour Trail S-lite is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Vapour Trail serie van Carlton en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Carlton Vapour Trail S-lite zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Carlton Vapour Trail S-lite op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 159,95
Normale prijs € 102,50
Speciale prijs € 74,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
133875
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Carlton
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Optimetrisch
Kleur Geel, Zwart
Serie Vapour Trail
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewichtsverdeling Head light
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 85

Koop nu de Carlton Vapour Trail S-lite!

De Carlton Vapour Trail S-lite Zwart Geel is het racket gevorderde verdedigende speler. De Carlton Vapour Trail S-lite voelt licht aan omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt. Met de flexibele steel is het ook gemakkelijk om de shuttle veel power mee te geven. Bent u een verdedigende speler die op zoek is naar een licht aanvoelend badmintonracket?

Bestel dan de Carlton Vapour Trail S-lite Badmintonplanet levert de Carlton Vapour Trail S-lite bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carlton Vapour Trail S-lite
Uw waardering