Dunlop Biomimetic II Evolution XL

Dunlop Biomimetic II Evolution XL

Dunlop Biomimetic II Tour XL

Dunlop Biomimetic II Tour XL

Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL

De Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL is 1788 en 1794. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 109,95
Speciale prijs € 94,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113481
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon

De Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL komt uit de Dunlop Biomimetic serie. De Dunlop Biomimetic serie is de topserie van Dunlop. De Biomimetic rackets beschikken over een aeroskin laag. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en het racket valt daardoor nog meer op. De Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL is er voor de allround speler, dit omdat de gewichtsverdeling in het midden van het racket ligt. De Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL heeft daarbij een flexibele steel. Deze flexibele steel heeft als voordeel dat u veel kracht aan de shuttle mee kunt geven. Badmintonplanet levert de Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Biomimetic II Pro Lite XL
Uw waardering