Dunlop Predator 40

Dunlop Predator 40

Dunlop Graviton 7 6 XL

Dunlop Graviton 7 6 XL

Dunlop Graviton 8.2 XL

De Dunlop Graviton 8.2 XL is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Graviton 8.2 XL zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Graviton 8.2 XL op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 14 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 149,95
Normale prijs € 114,95
Speciale prijs € 79,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113493
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Zwart
Maximale bespankracht in KG 14
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 82

Hier kunt u de Dunlop Graviton 8.2 XL bestellen. Dit badmintonracket van Dunlop heeft een flexibele steel en een balanspunt in het midden van het racket. Deze allround combinatie en het gewicht van 82 gram maken het racket geschikt voor heel veel spelers. De Dunlop Graviton 8.2 XL is gemaakt van Japans Carbon en kan bespannen worden tot 14 kg.

Badmintonplanet levert dit racket standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Graviton 8.2 XL
Uw waardering