Carlton Powerblade 9100

Carlton Powerblade 9100

FZ FORZA Perry Pants

FZ FORZA Perry Pants

FZ Forza Graphite Light 6U V2

De FZ Forza Graphite Light 6U V2 is 1790 en 1794. Het racket komt uit de Light serie van Fz Forza en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Graphite Light 6U V2 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Graphite Light 6U V2 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 79,95
Speciale prijs € 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
302370
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Serie Light

Hier kunt u de FZ Forza Graphite Light 6U V2 bestellen, een mooi allround racket. Het racket heeft een medium flexibele steel en een 'even balanced' gewichtsverdeling. Het speciale van dit racket is het totale gewicht van 74 gram, een echt lichtgewicht. Dus wilt u een keer een lichter racket kopen? Probeer dan nu deze FZ Forza Graphite Light 6U V2. Badmintonplanet levert de FZ Forza Graphite Light 6U V2 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Graphite Light 6U V2
Uw waardering