FZ Forza Tour Line 15-Racket Bag Blauw Zwart

FZ Forza Tour Line 15-Racket Bag Blauw Zwart

FZ Forza Pure Light 3

FZ Forza Pure Light 3

FZ Forza HT Precision 88S

De FZ Forza HT Precision 88S is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Precision serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza HT Precision 88S zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza HT Precision 88S op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 15 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
€ 168,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
FZ220037
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje
Serie Precision
Maximale bespankracht in KG 15
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht racket (U) 3U
Gripmaat G5
Gewicht in Gram 86

Hier kunt u de HT Precision 88S bestellen. Dit is het nieuwe topmodel van FZ Forza in de Precision serie. Dankzij de stijve steel heb je veel controle over de shuttle tijdens je spel. Het medium/head-heavy balanspunt en een iets zwaarder frame, met 86 gram, geeft je een heleboel kracht tijdens het aanvallen. Het frame is volledig gemaakt van ultra-high modulus graphite, wat voor een duurzaam racket zorgt. Het racket kan tot 15 kg bespannen worden.

Badmintonplanet levert dit racket standaard bespannen. U kunt aangeven als u het racket liever met een andere bespanning ontvangt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza HT Precision 88S
Uw waardering