FZ Forza Precision 10.000 M

FZ Forza Precision 10.000 M

FZ Forza Leander M Wit

FZ Forza Leander M Wit

FZ Forza Precision 7000

De FZ Forza Precision 7000 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Precision serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Precision 7000 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Precision 7000 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 119,95
€ 71,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
302365
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Rood, Zwart
Serie Precision
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 85

Hier kunt u de FZ Forza Precision 7000 bestellen, een badmintonracket uit de Precision serie van FZ Forza. Het racket heeft een medium flexibele steel en een 'head heavy' balans. Dit badmintonracket is geschikt voor de aanvallende speler die op zoek is naar een goede balans tussen power en controle in de slagen. Het gewicht van het racket is 85 gram. 

Badmintonplanet levert de FZ Forza Precision 7000 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Precision 7000
Uw waardering