RSL Aero 63

De RSL Aero 63 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Aero serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Aero 63 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Aero 63 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 169,95
€ 119,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Aero63
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Zwart
Serie Aero
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht racket (U) 3U
Gripmaat G3
Gewicht in Gram 82

De RSL Aero 63 is een mooi zwart met groen racket. Het balanspunt van het racket ligt iets boven het midden, waardoor de RSL Aero 63 licht 'head heavy' is. Dit badmintonracket geeft dus extra ondersteuning bij het slaan van een harde smash. Daarnaast heeft dit racket een medium flexibel frame, waardoor het makkelijker wordt om de shuttle te plaatsen. Het gewicht van 82 gram zorgt ervoor dat het racket voornamelijk voor aanvallende spelers geschikt is. Het racket is daarnaast uitgerust met een aantal nieuwe technologieën. Een aantal voordelen hiervan zijn: - Snellere racketbeweging - Het materiaal is 19% krachtiger, waardoor de slagen nauwkeuriger zijn en de kracht beter op de shuttle wordt overgeplaatst.

Badmintonplanet levert de RSL Aero 63 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Aero 63
Uw waardering