RSL Nova 011 V3

RSL Nova 011 V3

RSL May Short Dames

RSL May Short Dames

RSL Helix H7

De RSL Helix is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Helix serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Helix zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Helix op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 249,95
€ 189,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RSL H7
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Groen, Oranje, Paars, Turquoise
Serie Helix
Maximale bespankracht in KG 13.5
Materiaal 40t Hi-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 78

Het Helix H7-model is een topracket gericht op de speler die op zoek is naar maximale kracht zonder afbreuk te doen aan snelle racket controle. Daarnaast komt het racket in een super mooi kleurrijk design. Het lage gewicht van 78 g +/-2 zorgt voor super wendbaarheid en dus ook voor een betere luchtdynamiek - dit geldt zowel in de verdediging als in de aanval.

De stijfheid betekent dat het gericht is op de meer ervaren en/of professional speler, omdat je zelf techniek aan het spel moet toevoegen. Je krijgt echter meer precisie met een rigide flexibiliteit als je de shuttle op de sweetspot van het racket raakt. Het balanspunt van 297 mm geeft je de nodige kracht in het spel. Daarom ligt dit model voor de hand voor de aanvallende speler.

Naast het lage gewicht waardoor je een hoge zwaaisnelheid hebt, is er ook de Aerodynamic technologie verwerkt die zorgt voor minder luchtweerstand in de slagen, maar ook de Extra Thin Shaft-technologie waardoor de schaft dunner wordt.

De Power Hexagon-technologie zorgt voor extra kracht, zodat je tijdens het spel niet zonder energie komt te zitten. Anti Twist-technologie geeft het racket een langere levensduur en tegelijkertijd een flexibelere schacht, waardoor het aangenaam is om mee te spelen.

Wil je dus een kleurrijk powerracket en heb je wat meer ervaring met badminton, dan is deze RSL Helix H7 een goede keuze voor jou.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Helix H7
Uw waardering