Yonex SHB Aerus Z Dames Donker Grijs

Yonex SHB Aerus Z Dames Donker Grijs

Bad-M AbsoDurable Black

Bad-M AbsoDurable Black

RSL Master Speed Light

De RSL Master Speed Light is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Master Speed Light zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Master Speed Light op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 84,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
MSLIGHT
  • Koop 2 voor
    € 79,95
    en bespaar 6%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Wit, Zilver
Maximale bespankracht in KG 12
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht racket (U) 6U
Gripmaat G5
Gewicht in Gram 77

Hier kunt u de RSL Master Speed Light bestellen, één van de meest head heavy rackets van het merk RSL. Dit badmintonracket heeft een medium flexibele steel. Het racket is daarmee perfect voor de aanvallende speler die graag een goede balans van power en controle wil. Dit racket is een lichtgewicht badmintonracket met een gewicht van ongeveer 77 gram. Dankzij het gebruik van Duralumin Titanium zijn deze rackets sterker, flexibeler en duurzamer dan ooit. De vorm van het racket is gericht op snelheid, zodat je nog sneller bent.

Badmintonplanet levert de RSL Master Speed Light standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Master Speed Light
Uw waardering