RSL Nova 8118

De RSL Nova 8118 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de serie van RSL en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de RSL Nova 8118 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je RSL Nova 8118 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
RSL-N8118
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk RSL
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zwart
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 82

Hier kunt u de RSL Nova 8118 bestellen. Dit gave zwarte/gele badmintonracket heeft een extra head heavy balanspunt en is daarmee gericht op de aanvallende speler die graag wat ondersteuning wil om extra hard te kunnen smashen. De RSL Nova 8118 heeft een stijve steel, wat ervoor zorgt dat u meer controle heeft tijdens het spelen. Het racket heeft een gewicht van 82 gram en kan bespannen worden tot 13 kg. In combinatie met het Super High Modulus Graphite biedt dit racket duurzaamheid, 19% meer kracht en anti-frictie in de steel.

Badmintonplanet levert de RSL Nova 8118 standaard onbespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSL Nova 8118
Uw waardering