Victor A610 III Wit Roze

De Victor A610 III Wit Roze is een schoen gemaakt van Double Mesh, P.U. Leather met een zool van VSR Rubber. Dit is een geschikte schoen als je op zoek ben naar Lichtgewicht, Steun. De midsole maakt gebruik van ENERGYMAX 3.0 techniek. Deze schoen bestaat uit de kleur(en) Roze, Wit. Deze schoen is geschikt voor Meisjes, Dames.

Adviesprijs: € 118,95
Verkrijgbaar vanaf: € 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
301697-A
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Geslacht Meisjes, Dames
Schoeneigenschap Lichtgewicht, Steun
Midsole ENERGYMAX 3.0
Materiaal Double Mesh, P.U. Leather
Kleur Roze, Wit
Zool VSR Rubber

Hier kunt u de Victor A610 III kopen. Dit is de oploper van de Victor A610 II. Net als zijn voorganger, is deze schoen gemaakt voor de perfecte combinatie van stabiliteit en baansnelheid. De schoen is gemaakt van soepel materiaal, om te zorgen dat je voet maximaal kan bewegen. De zool en de boog van de voet zijn gemaakt van stevig materiaal om te zorgen voor wat extra stevigheid, vooral tijdens het uitstappen. Natuurlijk maakt ook deze schoen gebruik van de "energymax 3.0" techniek van Victor. Het elastische steunpunt in het midden van de schoen zorgt voor een verbeterde demping en zorgt ervoor dat je sneller in beweging komt tijdens het spelen.

Het derde model van de a610 serie heeft extra materiaal rondom de grote teen. Dit zorgte ervoor dat de schoen rondom deze teen minder snel kapot gaat. Ook is de zool verbeterd, de verbeterde rubberen zool zorgt voor 21% extra grip op een sportvloer.

U kunt aangeven in welke maat u deze schoen wenst te ontvangen. 

Dit product is onderdeel van de one-shot collectie, dus op = op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor A610 III Wit Roze
Uw waardering