Victor Atomos 800

Victor Atomos 800

Victor Atomos 600

Victor Atomos 600

Victor Atomos 700

De Victor Atomos 700 is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Atomos 700 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Atomos 700 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 39,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
108307
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zilver, Zwart
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 90

Hier kunt u de Victor Atomos 700 bestellen, een volledig High Modulus Graphite badmintonracket voor een zeer mooie prijs. Met een 'head heavy' balanspunt en een flexibele steel, is dit racket geschikt voor de beginnende (aanvallende) badminton speler die op zoek is naar meer power. Het racket kan bespannen worden tot maximaal 8 kg. De Victor Atomos heeft een gewicht van 90 gram.

Badmintonplanet levert de Victor Atomos 700 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Atomos 700
Uw waardering