VICTOR Auraspeed 80X

VICTOR Auraspeed 80X

VICTOR Thruster K BXR

VICTOR Thruster K BXR

VICTOR Auraspeed 30H Rood

De VICTOR Auraspeed 30H Rood is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Auraspeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de VICTOR Auraspeed 30H Rood zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je VICTOR Auraspeed 30H Rood op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 14.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
Normale prijs € 88,95
Speciale prijs € 67,50
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113630
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood
Serie Auraspeed
Maximale bespankracht in KG 14.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 89

Hier kunt u de Victor Auraspeed 30H bestellen. Dit racket is een echte allemans vriend omdat hij ontworpen is om al uw slagen te ondersteunen.  De gemiddelde stijfheid in combinatie met de head light gewichtsverdeling zorgt voor genoeg controle over de shuttle zonder dat u te veel power gaat missen. De Auraspeed rackets staan bekend om de snelheid tijdens de rallies. De Victor Auraspeed 30H heeft een aantal nieuwe technologieën, waaronder de NANOTEC, SEVENTY SIX, FRS en ULTRA-THIN FRAME technology. Hierdoor biedt de Victor Auraspeed 30H meer power en snellere slagen. Het racket biedt alles wat een SPEED racket zou moeten bieden. De Auraspeed rackets worden momenteel onder andere gebruikt door GOH V Shem en Lee Yang. 

Badmintonplanet levert de Victor Auraspeed 30H Rood (3U/G5) naar eigen wens. U kunt hierboven aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VICTOR Auraspeed 30H Rood
Uw waardering