Victor Auraspeed 90K

Victor Auraspeed 90K

Victor T-shirt T-95000 C

Victor T-shirt T-95000 C

Victor Auraspeed 60

De Victor Auraspeed 60 is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Auraspeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Auraspeed 60 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Auraspeed 60 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 209,95
€ 128,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
300002
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw
Serie Auraspeed
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht racket (U) 4U
Gripmaat G5
Gewicht in Gram 88

Hier kunt u de Victor Auraspeed 60 bestellen. Dit racket heeft een stijve steel en een 'even balanced' balans. Deze rackets staan bekend om de snelheid tijdens de rallies. De Victor Auraspeed 60 heeft een aantal nieuwe technologieën, waarvan één de 'Hard Cored Technology' is. Dit zorgt ervoor dat de juiste stijfheid in het frame wordt gebracht, waardoor het racket de grootst mogelijke nauwkeurigheid biedt. Daarnaast heeft dit racket twee nieuwe technologieën (Rebound Transition Construction en Sonic Rebound Technology) waardoor de snelheid van de terugslag van het racket wordt geoptimaliseerd. Hierdoor biedt de Victor Auraspeed 60 meer power en snellere slagen. Het racket biedt alles wat een SPEED racket zou moeten bieden. De Auraspeed rackets worden momenteel onder andere gebruikt door GOH V Shem en Lee Yang.

Let op: Dit is een artikel uit de one-shot collectie, dus op = op.

Badmintonplanet levert de Victor Auraspeed 60 naar eigen wens. U kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Auraspeed 60
Uw waardering