Yonex Nanoflare 700 Magenta - 4U/G5

Yonex Nanoflare 700 Magenta - 4U/G5

Yonex Pro Racket Bag 92429EX Grape

Yonex Pro Racket Bag 92429EX Grape

VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5

De VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Brave Sword serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
€ 109,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
202196
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Goud, Rood, Wit
Serie Brave Sword
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal Carbon
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 80

De VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 bestel je eenvoudig en snel bij Badmintonplanet. De Brave Sword serie is één van de topseries van Victor. De VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 is een limited racket van Victor. Dit VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 racket is een absoluut topframe van Victor. Met de gewichtsverdeling in het midden en een medium flexibele steel kunt u de shuttle gemakkelijk hard weg slaan.

Een ander voordeel van dit badmintonracket is dat het handvat niet van hout is gemaakt (Free Core Technology). Dit revolutionaire handvat is een toepassing van de spuitgiettechniek. Door gebruik van dit materiaal kan de steel vrijer bewegen, wat ten goede kan komen aan de gebruikservaring.

Badmintonplanet levert de VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5 standaard onbespannen. Als u het racket graag bespannen wilt ontvangen, dan kunt u hier de snaar en het aantal kilo selecteren. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VICTOR Brave Sword LTD Pro - 4U G5
Uw waardering