Yonex Muscle Power 7

Yonex Muscle Power 7

Carlton Vapour Extreme Tour

Carlton Vapour Extreme Tour

Victor Density LB 775

De Victor Density LB 775 is 1791 en 1793. Het racket komt uit de Density LB serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Density LB 775 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Density LB 775 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Normale prijs € 79,95
Speciale prijs € 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
12577
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Serie Density LB
Gewicht in Gram 91

Nu in de aanbieding: Victor Density LB 775! De Victor Density LB 775 is een racket voor de aanvallende badmintonspeler. Met de gewichtsverdeling bovenin het racket en de stijve steel is het voor u als speler gemakkelijk om de shuttle hard te smashen. Bent u op een aanvallende badminton speler? Bestel dan deze aanbieding! Badmintonplanet levert de Victor Density LB 775 bespannen in een bijpassende rackethoes

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Density LB 775
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!